Dnes ma tak pri jedení obyčajného jablka napadla myšlienka. Nakoľko sú tie jablká ešte vlastne zdravé? Prečo taká otázka? Nuž pri jedení inkriminovaného jablka som mal totiž pocit, že s ním nie je úplne všetko v poriadku. Bolo kupované v supermarkete. A ktovie akými konzervačnými látkami tie jablká napúšťajú. Pretože chuť malo veru zvláštnu. Iné je keď máte jablko z vlastnej záhrady. Tam je nezávadnosť temer betónovo istá. Teda ak nemáte záhradu dákym riadením osudu pri frekventovanej diaľnici. To máte hneď po nezávadnosti a jablká s ostatnými plodinami plné olova. Viete niekto čo sa dáva do jabĺk v supermarketoch ak to nejako konzervujú? Tie prísady aspoň v tomto mojom jablku boli dosť cítiť. Ak sa to teda konzervuje mohlo by sa to aj nejako nenápadnejšie. Ale samozrejme je aj možné, že mám precitlivené chuťové bunky. 😀