Nakoľko je zdravé jablko zo supermarketov?

 Dnes ma tak pri jedení obyčajného jablka napadla myšlienka. Nakoľko sú tie jablká ešte vlastne zdravé? Prečo taká otázka? Nuž pri jedení inkriminovaného jablka som mal totiž pocit, že s ním nie je úplne všetko v poriadku. Bolo kupované v supermarkete. A ktovie akými konzervačnými látkami tie jablká napúšťajú. Pretože chuť malo veru zvláštnu. Iné je keď máte jablko z vlastnej záhrady. Tam je nezávadnosť temer betónovo istá. Teda ak nemáte záhradu dákym riadením osudu pri frekventovanej diaľnici. To máte hneď po nezávadnosti a jablká s ostatnými plodinami plné olova. Viete niekto čo sa dáva do jabĺk v supermarketoch ak to nejako konzervujú? Tie prísady aspoň v tomto mojom jablku boli dosť cítiť. Ak sa to teda konzervuje mohlo by sa to aj nejako nenápadnejšie. Ale samozrejme je aj možné, že mám precitlivené chuťové bunky. 😀