Aj majster sa utne alebo ako si dokonale pokaziť večeru

Dnes som sa rozhodol, že si na večeru spravím praženicu, ktorú som inak už robil milión krát. Ale ako vraví nadpis aj majster sa utne. No a dnešná večera, lepšie povedané pokus o ňu sa nedá označiť inak ako riadny kuchársky fail môjho aj tak biedneho kuchárskeho umenia. Začal som si ako vždy pekne chystať suroviny. Vajcia, cibuľka, trocha slaninky a olej. Ako plán to vyzerá dobre no nie ? Cibuľku aj slaninku som nakrájal, vajcia nachystal, panvicu zohrial. Lenže som si ja idiot neuvedomil, že toho oleja som tam hodil akosi viac, než by sa patrilo,a než sú chuťové bunky ochotné akceptovať. K tomu pripočítajte mastnú slaninu, a katastrofa je na svete. A veruže to aj bola. Síce to na prvý pohľad vyzeralo ako chutná praženica. Ale verte jesť by som ju nedal ani svojmu najhoršiemu nepriateľovi. A bojím sa, že aj mačky majú dosť rozumu na to, aby si týmto hókusom pókusom nepokazili svoje mačacie žalúdky. Totiž dostal som sa max po tretie sústo a musel som uznať, prehru. Takže dnes je tento môj výkon dokonalý fail. Inak ak občas dačo kuchtíte, podaril sa aj vám nejaký ten dokonalý kuchársky trapas a maximálne nepožívateľné jedlo ?

12 názorov na “Aj majster sa utne alebo ako si dokonale pokaziť večeru

  1. Skús namiesto oleja použiť maslo. Dáš trošku masla a hneď je chuť praženice excelentná

  2. Skús namiesto oleja použiť maslo. Dáš trošku masla a hneď je chuť praženice excelentná

Nie je možné pridávať komentáre.